Home
Καλάθι ζήτησης προσφοράς Ισολογισμός / Balance Sheet     Αρχική σελίδα     Επιλογή γλώσσας   GREEK   ENGLISH   facebook facebook facebook
 
Ανάθεση έργου υλοποίησης Εναρμόνισης με τον GDPR 2016/679 από την GETREMED LTD 2ο Συμπόσιο της εταιρείας ΓΕΤΡΙΜΕΝΤ με θέμα «Διαδραστική Συζήτηση Ωτορινολαρυγγολογικών Θεμάτων με πρακτική εξάσκηση στην Ρινοχειρουργική και Ωτοχειρουργική» H ιστορία ενός ασθενή ο οποίος υποβλήθηκε σε ολική λαρυγγεκτομή_Provox βαλβίδα ομιλίας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ SOPRO- COMEG , MEDICAL TECHNOLOGIES Ίδρυση Εκπαιδευτικού Εργαστηρίου GETREMED LAB, Δέφνερ 3 & Τιμολέοντος,ΜΕΤΣ,Αθήνα ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΙΚΡΟΛΑΡΥΓΓΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ PHACON GMBH Workshop Πρακτικής Άσκησης σε Παρασκευάσματα Εκσκαφής Κροταφικού Οστού & Ενδοσκοπικής χειρουργικής FESS PIEZOTOME by Comeg Medical- Live επίδειξη στην έκθεση Medica ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ & ΔIAΝΟΜΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΗΣ FENTEX MEDICAL GMBH
 
 
''Getremed Lab''
Πατήστε εδώ για περισσότερα
 
      Συνέδρια
 • Athens Rhinocourse, 20-21 Οκτωβρίου 2017, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικόν


 • 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καρκίνου Κεφαλής & Τραχήλου, 20 - 21 Οκτωβρίου 2017, Ξενοδοχείο Divani Caravel, Αθήνα


 • 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ωτορινολαρυγγολογίας Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου, 02 - 05 Νοεμβρίου 2017, Ξενοδοχείο Hilton, Αθήνα

 • Πατήστε εδώ για περισσότερα
   
        Προσφορές
  ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΗΓΗΣ ΨΥΧΡΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΑΛΟΓΟΝΟΥ ΣΕ LED ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΜΙΚΡΟΚΟΠΙΟ
  Αγαπητοί μας πελάτες,

  Τώρα έχετε την δυνατότητα να αναβαθμίσετε τη παλιά πηγή ψυχρού φωτι...
   
       Νέο προϊόν
  ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΙΝΙΚΩΝ ΠΛΥΣΕΩΝ SINUS RINSE
  Το Sinus rinse tm είναι μια φυσική θεραπευτική τεχνική που περιέχει σε κατάλληλη αναλόγια διττανθρα...
   
  GETREMED LTD
  Αναπαύσεως 6 Μετς, 11636 Αθήνα
  Τηλ: 210 9219160, 210 9234957, 210 9234958
  Fax: 210 9212460
  e-mail: info@getremed.gr
   
  Εκπαιδευτικές εκδηλώσεις
  2ο Συμπόσιο της εταιρείας ΓΕΤΡΙΜΕΝΤ με θέμα «Διαδραστική Συζήτηση Ωτορινολαρυγγολογικών Θεμάτων με πρακτική εξάσκηση στην Ρινοχειρουργική και Ωτοχειρουργική»
  27.03.2018

  Eίμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε στο 2ο Συμπόσιο της εταιρείας ΓΕΤΡΙΜΕΝΤ που θα λάβει χώρα στις 05 Μαΐου 2018 στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα.

  Η διοργάνωση αυτή ακολουθεί ως φυσική συνέχεια το 1ο Συμπόσιο της εταιρείας που εγκαινιάσαμε στα πλαίσια του 19ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ωτορινολαρυγγολογίας Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου που πραγματοποιήθηκε 02 – 05 Νοεμβρίου 2018 στο ξενοδοχείο Hilton στην Αθήνα.

  Στα πλαίσια αυτής της νέας πλατφόρμας πρακτικής εκπαίδευσης που έχουμε εισαγάγει, θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους για δεύτερη φορά εκλεκτά μέλη της Ωτορινολαρυγγολογικής κοινότητας, καθηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, διευθυντές κλινικών όπως και άλλοι εξειδικευμένοι και αναγνωρισμένοι στο αντικείμενό τους γιατροί.

  Θα συζητηθούν ενδιαφέροντα από άποψη ιδιαιτερότητας Ρινολογικά, Ωτοχειρουργικά και Λαρυγγολογικά περιστατικά. Επίσης, θα ασχοληθούμε με ιδιαιτέρως πρακτικά θέματα που σχετίζονται με τις Ρογχοπάθειες καθώς και πρακτικές αντιμετώπισης περιστατικών με βαλβίδα ομιλίας. Θα σας υποδεχτούμε σε συνεργασία με εξειδικευμένους εκπαιδευτές στους Σταθμούς Ωτοχειρουργικής και Ενδοσκοπικής Ρινοχειρουργικής GETREMED Lab.

  Στο τέλος των διεργασιών θα κληρωθούν για τους συμμετέχοντες 25 ασύρματα μετωπιαία κάτοπτρα ψυχρού φωτισμού της εταιρίας ΓΕΤΡΙΜΕΝΤ. Επίσης, ο νικητής του quiz test θα κερδίσει ένα φορητό ενδοστροβοσκόπιο λάρυγγος συνοδευόμενο από ωτοσκόπιο της εταιρίας SINUTRONIC.

  Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως.

  Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

  Με θερμούς χαιρετισμούς,

  Για την ΓΕΤΡΙΜΕΝΤ ΕΠΕ

  Λεωνίδας Ασμάτογλου

   2ο Συμπόσιο της εταιρείας ΓΕΤΡΙΜΕΝΤ με θέμα «Διαδραστική Συζήτηση Ωτορινολαρυγγολογικών Θεμάτων με πρακτική εξάσκηση στην Ρινοχειρουργική και Ωτοχειρουργική»
  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΙΚΡΟΛΑΡΥΓΓΟΣΚΟΠΗΣΗΣ
  18.05.2017
  ‘‘ΜΙΚΡΟΛΑΡΥΓΓΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΤΕΧΝΙΚΗ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ’’
  πατήστε εδώ για περισσότερα
  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ GETREMED LAB,Δέφνερ 3 & Τιμολέοντος,ΜΕΤΣ,Αθήνα
  Στο Εκπαιδευτικό Εργαστήριο ‘’Getremed Training Lab’' υπάρχει η δυνατότητα εκπαίδευσης στην μικρολαρυγγοσκόπηση με εκπαιδευτή και με χρήση εξειδικευμένου εκπαιδευτικού υλικού. Επίσης, εκπαίδευση σε ανατομικά παρασκευάσματα υπό διεγχειρητική καθοδήγηση navigator με αξονική τομογραφία σε 3 τομές και απεικόνιση του 3d μοντέλου, με δυνατότητα κανονικής προβολής ή λειτουργίας ενδοσκοπικής απεικόνισης , με ή χωρίς εκπαιδευτή (εργαστήριο Ωτοχειρουργικής & Κροταφικού και Εργαστήριο Ενδοσκοπικής Ρινοχειρουργικής).

  Παρακολουθήστε το κάτωθι video:
  https://youtu.be/f1Wz8QtUy4w

  Επισυνάπτεται σχετικός τιμοκατάλογος.
  πατήστε εδώ για περισσότερα
  Getremed Lab Brochure
  πατήστε εδώ για περισσότερα
  17ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΡΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ,ΝΑΥΠΛΙΟ, 12-14/5/17
  Σάββατο 13/05 , Αίθουσα Β’ 16.00-21.00μμ
  Hands-on Fess Workshop σε ανατομικά προπλάσματα & 4Phase Rhinomanometry
  Getremed Lab, Συμμετοχή Δωρεάν , τηλ. 210 9219160
  Περιορισμένες θέσεις
  πατήστε εδώ για περισσότερα
   
  ευκαιρίες καριέρας back top
  powered by Marinet Ltd. © 2009