Συμμετοχή της Getremed στο Φαρμακευτικό Συνέδριο HELLAS PHARM 2019

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής  με  αφορμή τα 20 έτη λειτουργίας διοργανώνει τη μεγαλύτερη φαρμακευτική έκθεση για τα φαρμακεία. 

 

Επετειακή Ημερίδα με θέμα: «Ιγμόρειο»

Ο Γναθιαίος Κόλπος στην Ωτορινολαρυγγολογία & την Οδοντιατρική.

Σειρά Προϊόντων Φαρμακείου Getremed: Spray Στόματος Mouth Kote

Ξηροστομία είναι η αίσθηση ξηρότητας του στόματος, η οποία συνήθως οφείλεται σε μειωμένη λειτουργία των σιελογόνων αδένων και ελλιπή παραγωγή σάλιου.

Το σάλιο είναι σημαντικός βοηθητικός παράγοντας στη μάσηση και κατάποση της τροφής, στη γεύση, την ομιλία, καθώς και τη διαδικασία της πέψης. Ενυδατώνει το στοματικό περιβάλλον και βοηθάει στην αποφυγή συσσώρευσης μικροβίων, ενώ με την αντιμικροβιακή δράση του προστατεύει τα δόντια από την τερηδόνα.

Η ξηροστομία είναι συνήθως αποτέλεσμα χρόνιας λήψης φαρμάκων, αφυδάτωσης, λοιμώξεων, άγχους, καπνίσματος ή κατανάλωσης αλκοόλ, επακόλουθο του συνδρόμου  Sjögren, ακτινοθεραπείας ή επεμβάσεων.

Το Mouth Kote είναι το πρώτο και μοναδικό προϊόν για την αντιμετώπιση της ξηροστομίας που περιέχει το βότανο Yerba Σάντα σε μια αποκλειστική, πατενταρισμένη σύνθεση. Περιέχει επίσης ξυλιτόλη, η οποία έχει τεκμηριωθεί στην επιστημονική βιβλιογραφία για την πρόληψη της τερηδόνας των δοντιών.

Δεν περιέχει ζάχαρη ή αλκοόλ και έχει ευχάριστη γεύση λεμονιού-lime. Ανακουφίζει την ξηροστομία που προκαλείται από φάρμακα, ασθένεια, χειρουργικές επεμβάσεις, ακτινοβολία, το σύνδρομο του Sjogren και τη γήρανση.

Είναι η θεραπεία της ξηροστομίας που προτιμάται από πολλούς τραγουδιστές και καλλιτέχνες του θεάματος.

Το Mouth Kote είναι ένα φυσικό ενυδατικό στόματος για την ξηρή στοματική κοιλότητα και το λαιμό.

 • Έχει ευχάριστη γεύση λεμονιού-lime
 • Δημιουργεί ένα ομοιογενές στρώμα υγρασίας
 • Έχει φυσικά ευχάριστη γεύση με ξυλιτόλη
 • Xωρίς Ζάχαρη, χωρίς αλκοόλ
 • Είναι μη συνταγογραφούμενο, δεν έρχεται σε αντίθεση με άλλα φάρμακα ή ιατρικές θεραπείες
 • Είναι οικολογικό, δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα
 • Συνιστάται από επαγγελματίες υγείας

Το Mouth Kote με τη φυσική του σύνθεση, την ευκολία στη χρήση και την αποτελεσματικότητα του, αποτελεί ιδανική λύση στην καθημερινή αντιμετώπιση της ξηροστομίας.

Διατίθεται από τη Getremed Ltd, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της Ωτορινολαρυγγολογίας από το 1985. Η Getremed καλύπτει της ανάγκες του χώρου ΩΡΛ από το βασικό εξοπλισμό του ιατρείου και τις εξειδικευμένες συσκευές υψηλής τεχνολογίας του χειρουργείου, μέχρι και την ανάλογη σειρά προϊόντων φαρμακείου.

Σύστημα Ρινικών Πλύσεων Sinus Rinse

Σύστημα Ρινικών Πλύσεων Sinus Rinse

Το αναπνευστικό σύστημα του ανθρώπου και ιδιαίτερα η ρινική αναπνοή, επιβαρύνονται όλο το χρόνο από διάφορους παράγοντες.

Το χειμώνα, ο οργανισμός ταλαιπωρείται συχνά από κρυολογήματα λόγω απροσεξίας, ή από τον ιό της γρίπης. Η άνοιξη λόγω ανθοφορίας και γύρης, αλλά και η καθημερινή σκόνη και τα σωματίδια, ερεθίζουν τις αλλεργίες και τις αλλεργικές ρινίτιδες, ενώ συχνά συναντώνται πια προβλήματα όπως άσθμα, ροχαλητό και άπνοια.

Η Getremed, πάντα κοντά στον ιατρό και τον ασθενή και πρωτοπόρος στον τομέα της Ωτορινολαρυγγολογίας, φέρνει κοντά μας μια φυσική λύση στα συμπτώματα του ρινικού συστήματος: το σύστημα ρινικών πλύσεων Sinus Rinse της NeilMed®.

Πρόκειται για μια φυσική θεραπευτική τεχνική που περιέχει σε κατάλληλη αναλογία διττανθρακικο νάτριο (nahco3) και χλωριούχο νάτριο (nacl) με ισορροπημένο Ph, η οποία βοηθάει στην αποτελεσματική και ασφαλή ανακούφιση των ρινοκολπικών παθήσεων και των αλλεργιογενών συμπτωμάτων χρόνιας η εποχικής φύσης.

Το Sinus Rinse χρησιμοποιείται παγκοσμίως και έχει αποδειχθεί κλινικά ότι είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος θεραπείας και μείωσης συχνών ρινικών συμπτωμάτων όπως:

 • Ρινικά συμπτώματα από κρύωμα, γρίπη & αλλεργική ρινίτιδα
 • Ρινικές αλλεργίες & ρινική συμφόρηση
 • Αίσθημα πίεσης & μπούκωμα της μύτης
 • Οπισθορινική καταρροή
 • Αλλεργίες από σκόνη, ατμούς, τρίχωμα ζώων, γρασίδι, γύρη, καπνό κλπ. στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας
 • Χρήστες συσκευών συνεχούς θετικής πίεσης αεραγωγών (CPAP) με άπνοια κατά τη διάρκεια του ύπνου
 • Κυστική ίνωση και σύνδρομο δυσκινησίας των κροσσών
 • Άσθμα
 • Ροχαλητό και άπνοια κατά τη διάρκεια του ύπνου

Πρόσφατη έρευνα έδειξε μείωση πάνω από 50% των παραπάνω συμπτωμάτων σε χρήστες Sinus Rinse.

Η καθημερινή χρήση διαλύματος Sinus Rinse βελτιώνει την ποιότητα ζωής σε παθήσεις σχετικές με την ρινική κοιλότητα και μειώνει την λήψη φαρμάκων όπως τα αντιβιοτικά σε ασθενείς με χρόνια ρινίτιδα.

Tο Sinus Rinse είναι σύστημα πλύσης και όχι ψεκασμού και γι’αυτό καλύπτει όλη την ρινική κοιλότητα. Ο χρήστης έχει πλήρη έλεγχο της πίεσης-ροής. Έτσι, παρέχεται μέγιστος όγκος διαλύματος σε κάθε χρήση, προσφέροντας άνεση και αποτελεσματικότητα, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενή.

Το Sinus Rinse της NeilMed® διατίθεται από τη Getremed Ltd, η οποία καλύπτει ολικά της ανάγκες του χώρου ΩΡΛ από το βασικό εξοπλισμό του ιατρείου και τις εξειδικευμένες συσκευές υψηλής τεχνολογίας του χειρουργείου, μέχρι και την ανάλογη σειρά προϊόντων φαρμακείου.

Μας Εμπιστεύονται

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX