Προσεχείς Εκδηλώσεις

 • 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΩΡΛ

  Η Getremed θα στηρίξει το 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΩΡΛ που θα πραγματοποιηθεί στις 24-27 Οκτωβρίου 2019 στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στη Λάρισα. 

  .

Παρελθόντες Εκδηλώσεις

 • Πανελλήνια Σεμινάρια από τις 11 έως τις 14 Απριλίου 2019

  Η Getremed θα παρευρέθηκε με δικό της περίπτερο στηρίζοντας τα τρία πανελλήνια σεμινάρια που διοργανώθηκαν φέτος στο από τις 11 έως τις 14 Απριλίου 2019 στο νέο «Αττικό Κτήριο» της Ιατρικής Σχολής Αθηνών (ΑΚΙΣΑ). 

  Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν το  19ο σεμινάριο της Ελληνικής Ρινολογικής Εταιρείας, το 16ο σεμινάριο ΩΡΛ Αλλεργίας, Ανοσολογίας και Ρογχοπαθειών και το 3ο σεμινάριο Ελληνικής Εταιρείας Φωνιατρικής και Διαταραχών Κατάποσης.

  Εκλεκτοί Έλληνες ομιλητές αλλά και από το εξωτερικό, κάλυψαν με τη θεματολογία τους όλα τα ενδιαφέροντα των ΩΡΛ, επιλέγοντας διαδραστικές τράπεζες, βίντεο παρουσιάσεις καθώς και περιστατικά της καθημερινότητας, ενώ πραγματοποιήθηκε από ιατρούς-εκπαιδευτές πρακτική εξάσκηση σε νωπά παρασκευάσματα. 

 • Εαρινή Διημερίδα Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων

  Στις 29-30 Μαρτίου 2019 διεξήχθη στα Ιωάννινα διημερίδα χειρουργικής ενδοκρινών αδένων.

 • HELLAS PHARM 2019

  H  Φαρμακευτική Έκθεση HELLAS PHARM 2019 διεξήχθη στις 16-17 Μαρτίου 2019 στον εκθεσιακό χώρο HELEXPO MAROUSSI.

   

 • «5ο Workshop Ενδοσκοπικής Χειρουργικής Παραρρινίων και Βάσης Κρανίου με Live Surgery»

  Η Getremed και φέτος βρίσκεται στο κέντρο των ιατρικών εξελίξεων υποστηρίζοντας ενεργά το ετήσιο workshop που διοργανώνεται για πέμπτη συνεχή χρονιά από το Τμήμα Ενδοσκοπικής Χειρουργικής Παραρρινίων και Βάσης Κρανίου του Ομίλου ΥΓΕΙΑ σε συνεργασία με την Κυπριακή Εταιρεία ΩΡΛ.

Μας Εμπιστεύονται

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX