Παρελθόντες Εκδηλώσεις

Πανελλήνια Σεμινάρια από τις 11 έως τις 14 Απριλίου 2019

Η Getremed θα παρευρέθηκε με δικό της περίπτερο στηρίζοντας τα τρία πανελλήνια σεμινάρια που διοργανώθηκαν φέτος στο από τις 11 έως τις 14 Απριλίου 2019 στο νέο «Αττικό Κτήριο» της Ιατρικής Σχολής Αθηνών (ΑΚΙΣΑ). 

Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν το  19ο σεμινάριο της Ελληνικής Ρινολογικής Εταιρείας, το 16ο σεμινάριο ΩΡΛ Αλλεργίας, Ανοσολογίας και Ρογχοπαθειών και το 3ο σεμινάριο Ελληνικής Εταιρείας Φωνιατρικής και Διαταραχών Κατάποσης.

Εκλεκτοί Έλληνες ομιλητές αλλά και από το εξωτερικό, κάλυψαν με τη θεματολογία τους όλα τα ενδιαφέροντα των ΩΡΛ, επιλέγοντας διαδραστικές τράπεζες, βίντεο παρουσιάσεις καθώς και περιστατικά της καθημερινότητας, ενώ πραγματοποιήθηκε από ιατρούς-εκπαιδευτές πρακτική εξάσκηση σε νωπά παρασκευάσματα. 

Εαρινή Διημερίδα Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων

Στις 29-30 Μαρτίου 2019 διεξήχθη στα Ιωάννινα διημερίδα χειρουργικής ενδοκρινών αδένων.

HELLAS PHARM 2019

H  Φαρμακευτική Έκθεση HELLAS PHARM 2019 διεξήχθη στις 16-17 Μαρτίου 2019 στον εκθεσιακό χώρο HELEXPO MAROUSSI.

 

«5ο Workshop Ενδοσκοπικής Χειρουργικής Παραρρινίων και Βάσης Κρανίου με Live Surgery»

Η Getremed και φέτος βρίσκεται στο κέντρο των ιατρικών εξελίξεων υποστηρίζοντας ενεργά το ετήσιο workshop που διοργανώνεται για πέμπτη συνεχή χρονιά από το Τμήμα Ενδοσκοπικής Χειρουργικής Παραρρινίων και Βάσης Κρανίου του Ομίλου ΥΓΕΙΑ σε συνεργασία με την Κυπριακή Εταιρεία ΩΡΛ.

ΩΡΛ ημερίδα «ΙΓΜΟΡΕΙΟ – Ο ΓΝΑΘΙΑΙΟΣ ΚΟΛΠΟΣ ΣΤΗΝ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΑ & ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ»

Η Getremed, για ακόμη μια φορά, στηρίζοντας πάντα τις επιστημονικές  εξελίξεις , θα είναι η μια εκ των χορηγών εταιρειών  της επετειακής ΩΡΛ ημερίδας «ΙΓΜΟΡΕΙΟ – Ο ΓΝΑΘΙΑΙΟΣ ΚΟΛΠΟΣ ΣΤΗΝ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΑ & ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ», που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου 2018, στο Αμφιθέατρο του Ομίλου ΙΑΤΡΙΚΟΥ Αθηνών στο Κεφαλάρι. Επισκεφτείτε το περίπτερό μας και ενημερωθείτε για τις  ιατρικές λύσεις / προτάσεις που διαθέτουμε  για το ιατρείο ρογχοπαθειων, άπνοιας καθώς και για το Εκπαιδευτικό Εργαστήριο Getremed lab (εκπαίδευση με την συνεργασία εξειδικευμένων εκπαιδευτών)

Συνημμένα η κάτοψη του αμφιθεάτρου και το επιστημονικό πρόγραμμα.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX