Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία Getremed ιδρύθηκε το 1984 και δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας στον τομέα της εισαγωγής και διανομής μηχανημάτων, αναλωσίμων υψηλής τεχνολογίας και εργαλείων. Στόχος της είναι να προσφέρει τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες λύσεις καλύπτοντας τις ανάγκες της σύγχρονης Ωτορινολαρυγγολογίας, της Νευροχειρουργικής, της Γενικής Χειρουργικής και της Πλαστικής Χειρουργικής.

Πιο συγκεκριμένα, η Getremed παρέχει:

  • Εξοπλισμό και αναλώσιμα χειρουργείου για τις ανάγκες της Ωτορινιλαρυγγολογικής και Νευροχειρουργικής ειδικότητας
  • Εξοπλισμό Ιατρείου (Βασικό εξοπλισμό ιατρείου, Ακοολογικό εξοπλισμό, εξοπλισμό ιατρείου ρογχοπαθειών )
  • Εξοπλισμό ιατρείου φωνής και κατάποσης
  • Προϊόντα φαρμακείου ( παιδιατρικά και ΩΡΛ)
  • Υπηρεσίες Homecare (4φασική ρινομανομετρία, λογοθεραπευτικές υπηρεσίες, μελέτη διαταραχών ύπνου, ρύθμιση βαλβίδων υδροκεφάλου, συσκευή ελέγχου θέσης ύπνου, υλικά λαρυγγεκτομηθέντων – τραχειοστομίας και άλλα

Από το 2017 έχει δημιουργηθεί το εκπαιδευτικό εργαστήριο Getremed Lab με τον πλέον σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό στο οποίο μπορεί να γίνει πρακτική εξάσκηση και προσομοίωση του χειρουργείου σε επεμβάσεις Μικρολαρυγγοσκόπησης, Ωτοχειρουργικής και εκσκαφής κροταφικού καθώς και Ενδοσκοπικής ρινοχειρουργικής.

Η Getremed απασχολεί 42 άτομα στο ανθρώπινο δυναμικό της.

Διαθέτει σύστημα διαχείρισης ποιότητας το LLOYDS REGISTER, BS EN ISO 9001:2015, EN ISO 13485:2016.

Τέλος, επενδύει σταθερά στη συνεχή εξέλιξη των υποδομών και του ανθρώπινου δυναμικού με σκοπό να παραμείνει ένα έμπιστο όνομα, συνώνυμο της ποιότητας, της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας.

Μας Εμπιστεύονται

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX